Denní menu

5.8.2020

Polévka: Frankfurtská s restovanou uzeninou
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/3/7
40,-
150g Pečený " Losos divoky " na grilu s pyré z mladého hrášku a máty s máslovou
gremulátou s bylinkami a citronovou kůrou
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/7
149,-
250g Těstoviny " Penne " se zeleninovou ratatoille s drcenými rajčaty a čerstvými
bylinkami, sýrem grana padano
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/3/7
125,-
150g Hovězí plec po " Burgunsku " tažená na červeném víně s kořenovou zeleninou
a rozmarýnem na šlehané bramborové kaši
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/3/7
135,-
150g * Vepřové nudličky ala " Katův šleh " se zeleninou a smaženými bramborovými kroketami
Označení alergenů/Allergen labeling: 125,-
150g Balkánská grilovaná hovězí " Pljeskavica " s jalapenos majonézovým dipem
červenou cibulkou, balkánským sýrem a bramborovými hranolkami
Označení alergenů/Allergen labeling: 1
145,-
250g Smažený řízek z kuřecího prsíčka v trojobalu s domácím vídeňským
bramborovým salátem s koprem a hrubozrnou hořčicí, citron
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/3/7
139,-
150g Grilovaný hovězí " CHEESEBURGER " v domácí bulce se sýrem chedar,
červenou cibulkou, rajčetem, okurkou, listy salátu, pikantní majonézou a hranolkami
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/7
185,-
250g Salát s gratinovaným kozím sýrem s medem, pečenou červenou řepou, černou
čočkou beluga a pomerančovo balsamikovým dresinkem
Označení alergenů/Allergen labeling: 1/3/7
135,-