Speciality české kuchyně




Pečená půlka kachny s jablky po staročesku podávaná s červeným zelím s rozinkami a kedlubnovým zelím, domácím špekovým knedlíkem se smaženou cibulkou 365Kč
Pomalu pečené vepřové koleno (1ks) v pivní marinádě s hořčicí, smetanovým křenem a nakládanou zeleninou 295Kč
200g Vepřový řízek z karé s domácím lehkým bramborovým salátem ozdobený citronem 175Kč
700g Masový talíř Sherwood –kachní čtvrtka, pečená vepřová žebírka a plátek uzené krkovičky podávané s domácím špekovým knedlíkem a kedlubnovým a červeným zelím, zdobený smaženou cibulkou 325Kč
750g Pečená vepřová žebra v marinádě z černého piva, švestkových povidel a domácí barbecue omáčky podávaná s grilovanou kukuřicí a česnekovým dipem 245Kč
200g Pivní gulášek z mladého býka zahuštěný cibulí podávaný s domácími bramboráčky, zdobený červenou cibulkou  marinovanou papričkou 205Kč
150g Dozlatova smažené sýrové trojhránky, šťouchaný brambor s kapkou smetany, domácí tatarská omáčka  155Kč