Speciality české kuchyně




1/2ks Pečené kachničky na kmínu, podávaná s červeným a bílým zelím domácím žemlovým knedlíkem a  smaženou cibulkou 1/3/7
385Kč
700g Staročeský masový talíř 1/4 pečené kachny, marinovaná vepřová žebra, uzená krkovička podávané s domácím žemlovým knedlíkem, bílým a červeným zelím, zdobený smaženou cibulkou 1/3/7
375Kč
750g Vepřová žebra pečená v marinádě z černého piva, švestkových povidel a domácí barbecue omáčky - podávaná s kukuřičným klasem a česnekovým dipem 1/6/7 295Kč
1KS 1,4 kg Pomalu pečené vepřové koleno v pivní marinádě s hořčicí, smetanovým křenem a  nakládanou zeleninou, pečivo 10  325Kč
200g Hovězí gulášek ,podávaný s domácími bramboráčky s čerstvou majoránkou zdobený červenou cibulkou a marinovanou papričkou 1/3/7
 225Kč
200g Smažený řízek z vepřové pečeně s domácím lehkým bramborovým salátem s čerstvým koprem a  citrónovou výsečí 1/3/7
 215Kč
150g Dozlatova smažený sýr s bramborovými grenailemi na másle s petrželkou, domácí tatarská omáčka 1/3/7  189Kč